Борисов в село Магерево: Чудят се защо сме първи! Защото можем да излезем и да покажем зад нас какво сме направили! (ВИДЕО)

Каквото съм обещал на хората, които живеят в селата и махалите край Велинград - изпълнил съм го, подчерта бившият премиер

Борисов в село Магерево
Борисов в село Магерево Източник: Facebook

 Победителят на предсрочните парламентарни избори Бойко Борисов се включи изненадващо на живо във Фейсбука си. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в село Магерово в Родопите. "Гледайте каква красова! Ей това са Родопите!", възхити се той.

 

Там десетки жители са се събрали, за да му се оплачат, че пътят им не е направен. Борисов изрази съжаление, че страната ни няма национална стратегия за инфраструктурните проекти, а жителите заявиха, че ще разчитат на него да им довърши пътя. Пътят до джамията ще го направим, ние правим църкви, манастири, джамии, защото който е вярващ, е добър гражданин, каза Борисов.

 

Село Магерево
Село Магерево Източник: Facebook

"Чудят се защо сме първи, защото можем да излезем и да покажем зад нас какво сме направили. А те си говорят само едно и също", подчерта Борисов. Заедно с лидера на ГЕРБ е и бившият регионален министър Николай Нанков.

 

"Каквото съм обещал на хората, които живеят в селата и махалите край Велинград - изпълнил съм го. В тези населени места асфалт никога не е имало, сега децата и учениците могат да посещават учебните заведения, а хората безопасно да стигнат до работните си места", заяви лидерът на ГЕРБ.

 

В тези райони живеят 100% мюсюлмани, Родопите са красиво и уникално място. Чудят се защо сме първи, вижте какво става зад нас. Моделът Борисов бил да се хвърлят пари от джипката?! За тези хора сме ги дали, подчерта бившият премиер.

 

Един от присъсващите се обърна с думите, че той не е политик, а държавник, а Борисов заяви: "Сега, като те чуе Корнелия, ще тупне. А и някои бойци на светлината..." В края на обиколката му в околностите на Магерово  кметове, общински съветници от областта поискаха среща насаме с него.

 

Още от "Пазарджик"

Последни новини

Най-четени