Тяло на мъж изплува край Перник, има татуировка като на изчезналия Емил Боев

Трупът е изплувал близо до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал "Бела вода", забелязан е от работници

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

 Тяло на млад мъж е изплувало от езеро край пернишкия квартал "Бела вода". Предполага се, че то е на изчезналия преди 62 дни Емил Боев, защото е открита следа от татуировка каквато е имал младежът. Тялото е закарано за аутопсия, близките на 25-годишния мъж са извикани за разпознаване.

 

Трупът е изплувал близо до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал "Бела вода", забелязан е от работници. Ще бъде извършена и ДНК експертиза, уточняват от МВР. 

 

Емил Боев изчезна по време на фестивала "Сурва" в Перник. За последно е видян до колата си, в която оставил телефона си, преди да тръгне към покрайнините на града. Преди дни майката на младежа сподели, че продължава да се надява синът й да бъде открит. 

 

Неговите близки организираха мащабна акция по издирването му, но без успех, въпреки обявената награда от 100 000 лева за откриването на Емил Боев. 

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени