100 бр. знамена за асеновградчани – безплатно в навечерието на Коледа

Вижте кога и къде

100 бр. знамена за асеновградчани – безплатно в навечерието на Коледа
100 бр. знамена за асеновградчани – безплатно в навечерието на Коледа Източник: Община Асеновград

В навечерието на най-големия християнски празник Рождество Христово отново ще бъдат раздадени 100 бр. знамена за жители на общината. Българските трибагреници ще се предоставят безвъзмездно на 22.12.23 г. (петък) от 10:00 ч. пред служебния вход на общинската администрация.

 

Всеки може да получи по един трикольор на България, като условието е знамето да бъде поставено на видно място – на тераса, веранда, двор или др. открито пространство.

 

Идеята се реализира по инициатива на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и вече се превърна в традиция. На всеки по-голям празник се раздават безплатно на асеновградчани 100 бр. знамена.

 

Целта е на повече места в Асеновград да се развее българското знаме. Да се пробуди националният дух. Да се съхрани българщината. Да се създаде празнично настроение и да се помни славното минало на един от най-българските градове, какъвто е Асеновград.

Още от "Пловдив"

Нанков: При нов мандат на ГЕРБ във властта поемаме ангажимент за качествен ремонт на 2000 км пътища годишно

На път за Асеновград минахме по изграденото при Бойко Борисов трасе от Пловдив до този красив град. Ами то е заприличало на джунгла - не са му окосени храстите дори, пише Нанков

Прочетете повече прочетете повече

Военната прокуратура към МО: Недопустимо е да се лансират заключения за авиокатастрофата в "Граф Игнатиево"

Изявленията на представители на Министерство на отбраната на 15.10.2024 г. и впоследствие по никакъв начин не ангажират разследването, заявяват от ВАП-Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени