Борисов с анонс: Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив

ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания

Борисов на пролетния бал на ГЕРБ-Пловдив
Борисов на пролетния бал на ГЕРБ-Пловдив Източник: Facebook

ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания. Едно от централните събития през кампанията ще бъде в Пловдив и централен гост на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската народна партия Урсула фон дер Лайен. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

 

"ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания. На Пролетния бал на организацията в града под тепетата разговарях с много хора, които заявиха, че са силно мотивирани да работят за максимален резултат на ГЕРБ както на предсрочните парламентарни избори, така и на тези за Европейски парламент. Споделих с тях, че едно от централните събития през кампанията ще бъде в Пловдив и централен гост на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската народна партия Урсула фон дер Лайен!", пише Борисов.

 

"По време на събитието снощи отбелязахме и приема на 114 нови членове в градската организация на ГЕРБ и връчихме членски карти на двамата най-млади (на 19 г.) и на най-възрастния (70 г.) от тях", разкри бившият премиер.

 

Целият актив на ГЕРБ е присъствал на Пролетния бал с изключение на бившия лидер на градската организация Иван Тотев. Той просто не е бил поканен, защото вече не е фактор нито в партията, нито в града. Председател на организацията в Пловдив е кметът Костадин Димитров.

 

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени