Борисов в Пловдив: Очаквам хората да прогледнат, за 4 години какво се "промени" - всичко е тройно по-скъпо, за 4 години "багерът е на същото място" (ВИДЕО)

Разчитам на всеки, който махне клубната си принадлежност - за коя партия е, и да ни сравни за тези четири години, посочи той

Борисов в Пловдив
Борисов в Пловдив Източник: Скрийншот видео кадър

Очаквам хората да прогледнат. Не са минали 4 дни или 4 месеца. Минали са 4 години - един мандат. За 4 години "багерът е на същото място", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Той коментира по този начин замръзналите инфраструктурни проекти.

 

Отивам за Стара Загора и исках да видя безвремието как ви се отразява на пловдивчани. Преди 4 години ви оставих 44 млн. проект. Сега Костурков го питах преди малко - каза ми, че следващата отсечка ще надхвърли 350 млн., ядоса се лидерът на ГЕРБ. 

"Вие разбирате ли 4 години какво се "промени" - всичко е тройно по-скъпо, похарчиха парите и днес правите водосвет за 160 метра. "Голям" успех, добави Борисов.


"Кметовете най-ясно и най-много страдат от това, което се случва. Защото 5,9 млрд. са проектите за догодина. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери, горчиво ще съжаляват", обясни той.

 

Аз разчитам на българите, разбира се и на българските турци, разбира се и на арменците, разбира се и на българските евреи. Разчитам на всеки, който махне клубната си принадлежност към дадена партия и ни сравни.

 

И види какво ние сме направили, отговори Борисов на въпрос дали ГЕРБ ще получи гласове от българските турци след разцеплението на ДПС. 

 

Гласът на народа е най-важен. Като не се гласува - нищо не се променя. Нека всеки да излезе и да гласува. Ние показваме какво сме направили в този град. Да видим има ли някой, който да е направил повече за този град. Само ние. Няма спор, факт, подчерта бившият министър-председател. 

 

Лидерът на ГЕРБ коментира и купуването на гласове. "Никога не сме се интересували от него", каза той. "Еднакво е лошо е и платеният купен вот и корпоративния на олигархията", каза още Борисов.

 

Запитан в Пловдив ли ще открива кампанията, Борисов отговори: "Ако се жениш за седми път, ще правиш ли тържества?! Без откривания, ще идем да се разпишем".

 

 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени