Дани Каназирева: Гласувах за дясно, проевропейско управление, което да даде на България стабилност и сигурност

Дани Каназирева гласува в гр. Раковски, за да лично да поздрави всички, които празнуват Великден

Дани Каназирева гласува в Раковски
Дани Каназирева гласува в Раковски Източник: ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота за 17 МИР Дани Каназирева гласува в гр. Раковски, кв.Секирово в ОУ "Христо Ботев". "Днес съм тук, защото искам лично да поздравя всички, които празнуват Великден и да им пожелая светли и благословени празници", заяви Каназирева след като упражни правото си на глас. Тя допълни, че гласува в областта като водач на листата и в подкрепа на своите колеги.

 

"Гласувах за дясно, проевропейско управление, което да даде на България стабилност и сигурност, за да преодолеем заедно кризата и последствията от нея – в здравен, социален и икономически аспект, без да губим постигнатото до момента. За да продължи започнатото като подкрепа от държавата и институциите, както за всеки отделен човек, така за бизнеса и всичко свързано с обществения живот. Цялата ни кампания беше позитивна, толерантна и с уважение, защото вярвам, че с омраза не се печели и съм сигурна, че резултатът днес ще го покаже. Дадох своя вот за силни региони, важни за правилния път за развитие на страната. За повече инвестиции, решаване на проблемите в пътната и ВиК инфраструктура, опазването на околната среда, образованието и културата. За политика близо до хората" заяви още Каназирева. Тя пожела на всички успех и повече разумно, отговорно и държавническо поведение.

 

Дани Каназирева гласува в Раковски

Още от "Пловдив"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени