Дани Каназирева в Баня: Инвестициите в инфраструктура и подпомагане на туристическия бранш категорично трябва да продължат

Правителството на Борисов с постановление отпусна 1 200 000 лева за реконструкцията и основен ремонт на улиците "Карловска" и "Родопи"

Дани Каназирева
Дани Каназирева Източник: ПП ГЕРБ

Не се плашете от машинното гласуване. Всеки трябва да пробва, да види как става и да се убеди, че не е толкова сложно. Затова с колегите обясняваме на всеки желаещ как се работи с машините. Това каза кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив Данка Люртова, която цяла сутрин заедно с кмета Стамен Гешев разговаряха с хората в Баня и им показваха как се случва машинният вот.

 

Данка Люртова
Данка Люртова Източник: ПП ГЕРБ

Да се срещне с жителите и да поговори с тях очи в очи на шатрата, разположена на пазара в курортното градче, дойде и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева.

 

"Районът тук притежава значителен потенциал, позволяващ развитието на здравния туризъм. Географското положение на Баня, климата и термалните извори са съчетание за комплексно въздействие върху човешкия организъм. Убедена съм, че тези природни дадености трябва да се използват за развитието на курорта и региона и се надявам, заедно с община Карлово да работим в тази посока", коментира Каназирева и допълни, че правителството на Борисов с постановление отпусна 1 200 000 лева за реконструкцията и основен ремонт на улиците "Карловска" и "Родопи" с прилежащата зелена площ.

 

По думите й категорично инвестициите и в инфраструктурата, и  в облагородяване  на зелената екоситема, и в подпомагане на туристическия бранш трябва да продължат. "Ние знаем как, защото развитието на туризма винаги е бил наш приоритет. Имаме още много идеи за развитие на туризма в нашата област и знаем как да ги реализираме. За да се случи всичко това обаче ни трябва правителство, което знае как да изведе държавата от кризата, а преди това ни трябва победа – убедителна", подчерта Каназирева.

 

"Нека на 11 юли да направим разумния избор и заедно да върнем страната в правилния път на развитие", призова жителите на Баня Дани Каназирева.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени