Дани Каназирева в село Маноле: В община Марица стартираха много проекти, новата власт да не ги бави или изчегъртва

Време е на 11-ти юли да отвърнем на атаката с поне две крачки напред! , призова вторият в листата Младен Шишков

Дани Каназирева
Дани Каназирева Източник: ПП ГЕРБ

"Моята философия е да съм близо до хората и да не правя компромиси с общественият интерес. И в тази кампания се срещаме с жителите на общините очи в очи, чуваме проблемите и заедно с помощта на кметовете съдействаме за решаването на всеки поставен проблем". Това каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева по време на среща с жители, кметове  и общински съветници от ГЕРБ в читалището на село Маноле, община Марица. На нея присъстваха и кандидатите за народни представители Младен Шишков, Йордан Кръстанов от СДС, Димитър Янев Николай Стаматов и Петър Славков.

 

"Община Марица е една от най-бързо развиващите се общини в област Пловдив и по време на управлението на ГЕРБ реализирахме много важни проекти. Ние показахме, че когато имаш принципи и когато си безкомпромисен към  интересите, правата и здравето на хората няма невъзможни казуси. Пример за това е спирането на биоцентралата в Труд, която от години замърсяваше въздуха в района. Преди  година никой не вярваше, че това може да се случи. Положихме много усилия и благодарение на бързата намеса на бившия здравен министър проф. Ангелов и подкрепата от премиера Бойко Борисов беше защитено здравето на местното население", коментира Каназирева.

 

"Искрено се надявам започнатите проекти в община Марица да бъдат завършени и да не бъдат спрени от новата власт, защото виждам как един по един започват да се бавят", допълни още тя. Думите й бяха подкрепени от кмета на общината Димитър Иванов, който подчерта, че общината в последните години е във възход, благодарение на управлението на ПП ГЕРБ. И за да продължи да се развива с бързи темпове е необходимо всички дясномислещи хора, които могат да оценят направеното, да се обединят, за да продължи България по правилния път на развитие.

 

"Като човек, който точно 30 години вече се занимава с бойни изкуства, знам че понякога е необходимо да направиш крачка назад, за да се подготвиш за следващата атака. На 4-ти април ние направихме крачка назад. Време е на 11-ти юли да отвърнем на атаката с поне две крачки напред!" , призова Младен Шишков.

 

Младен Шишков
Младен Шишков Източник: ПП ГЕРБ

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени