Футболисти към кмета на Асеновград: Благодарим на общината! (СНИМКИ, ВИДЕО)

ФК "Асеновец 2005" подариха шампионската си купа на кмета, в знак на благодарност за подкрепата

Среща на футболистите с д-р Христо Грудев
Среща на футболистите с д-р Христо Грудев Източник: Община Асеновград

Шампионите от ФК "Асеновец 2005" - Асеновград (набор 2007 г./2008 г.) подариха купата си на кмета на града доктор Христо Грудев, в знак на благодарност за подкрепата и помощта, която им оказва. Футболистите са постигнали 22 победи. В резултатите си са записали само по една загуба и равенство. Голмайсторът на тима се е разписал с над 50 гола. Сред по–сериозните им опоненти са били отбори като "Марица" - Пловдив, "Спартак" – Кърджали и клубът на Смолян.

 

Среща на футболистите с д-р Христо Грудев
Среща на футболистите с д-р Христо Грудев Източник: Община Асеновград

"Когато преди две години посетих стадион "Шипка" и видях в какво състояние е ми стана доста тягостно. Веднага се заехме с постепенното реновиране на седалки, изграждане на трибуни и с каквото друго има възможност общината помага, за да може спортното съоръжение да придобие вид, който асеновградчани заслужават. Убеден съм, че с или без успехи, винаги получавате подкрепа от своите родители, учители и най-вече от треньора. Благодаря за това, че ни удостоихте с този подарък. Сигурен съм, че Асеновград се гордее с израстването на клуба. За да успеете да се задържите "на върха" обаче са необходими упоритост и желание. Изисква се спортна дисциплина. Аз, като кмет на община Асеновград, Ви уверявам, че общинското ръководство ще направи всичко възможно стадион "Шипка" да бъде приятно място за посещаване от Вашите родители и приятели, които да Ви подкрепят от трибуните по време на домакинските мачове", заяви д-р Грудев.

 

Среща на футболистите с д-р Христо Грудев
Среща на футболистите с д-р Христо Грудев Източник: Община Асеновград

"Много постигнахме за една година. Всички деца са много дисциплинирани и редовни в тренировките. Упорити и отдадени на футбола", каза на свой ред в заключение треньорът Костадин Пейчев, който официално връчи купата на доктор Грудев.

 

 

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени