ГЕРБ-Асеновград откри предизборната кампания

Предстои ни много работа, заяви общинския ръководител и кандидат за кмет на община Асеновград д-р Христо Грудев

Д-р Христо Грудев
Д-р Христо Грудев Източник: ГЕРБ-Асеновград
На днешния ден се възползваме от слънчевото време и открихме предизборната кампания на традиционното мероприятие на язовир "40-те извора". Това съобщиха от ГЕРБ-Асеновград.
 
Д-р Христо Грудев
Д-р Христо Грудев Източник: ГЕРБ-Асеновград
"Предстои ни много работа. Благодаря на всеки един от вас за отдадеността, за вярата и за усмивките, с които заедно посрещаме предизвикателствата. Имаме още много битки пред себе си, но вярвам, че ще има и още много дни като този – на сплотеност на нашия голям екип", заяви общинския ръководител и кандидат за кмет на община Асеновград д-р Христо Грудев.
 
ГЕРБ-Асеновград откри предизборната кампания
ГЕРБ-Асеновград откри предизборната кампания Източник: ГЕРБ-Асеновград
"Ние сме отбор, който многократно е печелил доверието на жителите в общината. Пет поредни пъти, ПП ГЕРБ убедително спечели изборите в Асеновград. Вярвам, че отново ще разпознаете опита и отговорността в наше лице. Ще водим разумна кампания. От нас няма да чуете да предлагаме несбъднатите си мечти, нито ще обещаваме неосъществими, но добре звучащи идеи. Заедно с колегите ми ще се ръководим от интереса на асеновградчани, законите в държавата и собствената ни съвест”, допълни още той.
 
Работим за Асеновград!
Разумният избор е с номер 7

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени