Грейна разноцветната елха в Асеновград

Празникът завърши със зрелищна заря от фойерверки

Грейна коледната елха в Асеновград
Грейна коледната елха в Асеновград Източник: Община Асеновград

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев запали разноцветните светлини на новата девет метрова коледната елха в града. Тази година празникът протече по впечатляващ начин. Обновеният площад в Асеновград събра стотици асеновградчани, жадни за събития. Емоционалната глъчка на най-малките жители на Асеновград огласи целия площад.

 

Грейна коледната елха в Асеновград
Грейна коледната елха в Асеновград Източник: Община Асеновград

Д-р Грудев поздрави всички с думите "Уважаеми съграждани настъпва най-хубавата част от годината Коледните празници, най-вълшебното време от годината, когато всеки дълбоко в душата си се надява, че ще стане чудо и мечтите ще се сбъднат. Надявам се украсената елха да Ви донесе радостни емоции и топлина, преди и по време на тези чудесни празници. На всички Вас пожелавам да сте здрави, а дните Ви – изпълнени с много усмивки, споделени мигове с най-близките, с моменти на равносметка за изминалата година и безброй пожелания и мечти през настъпващата 2023 година! На всички именици желая крепко здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучие на Вас, Вашите близки и любими хора! Честит празник!".

 

Д-р Христо Грудев
Д-р Христо Грудев Източник: Община Асеновград

Веднага след словото на градоначалника стартира и обратното броене. Всички присъстващи на площада изброиха от 10 до 1 до настъпването на кулминацията - запалването на светлините, блеснали върху коледната елха. Със запалването на светлините на елхата, Асеновград се окъпа в разноцветни светлини, а феерията бе посрещната с радостни възгласи от малки и големи, дошли на площада да споделят заедно усещането си за празничност и коледен дух. Празникът завърши със зрелищна заря от фойерверки.

 

Грейна коледната елха в Асеновград
Грейна коледната елха в Асеновград Източник: Община Асеновград

 

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени