Холивудската звезда и световен шампион по бокс на среща при кмета на Асеновград д-р Христо Грудев

Асеновградчанинън Иво Величков е предложил на продуцента Гари Стреч сценарий за филм

Холивудската звезда и световен шампион по бокс на среща при кмета на Асеновград д-р Христо Грудев
Холивудската звезда и световен шампион по бокс на среща при кмета на Асеновград д-р Христо Грудев Източник: Община Асеновград

Актьорът, продуцент и режисьор Гари Стреч посети д-р Грудев. Повода за неговото идване в България, а и в Асеновград е сценарий за филм на наш съгражданин Иво Величков, съобщиха от общинския пресцентър.

 

Той сподели, че това не е първото му посещение в България и че преди време е посетил страната ни във връзка със заснемането на филм. Сподели, че е пътувал доста из България и че се е влюбил в нашата държава.

 

Асеновградчанинът Иво Величков сподели, че са се запознали благодарение на Деси Тенекеджиева, българска актриса и продуцент. Нашият съгражданин е предложил на Гари Стреч да работят заедно. Холевудската звезда прочел сценария на филма, който Иво е написал преди 11 години и с голяма решителност потвърдил, че иска да се включи в проекта.

 

Асеновградчанинът сподели, че обича киното и обича да пише. Историята на филма е човек с минало, с история,  с опит, човек с всичко, което прави в живота и в една вечер печели голяма суча пари на покер. След това се оказва, че семейството му е отвлечено, иска се откуп, той не може да събере всички пари, които са поискани. Похитителите от своя страна искат той да свърши работа за тях и т.н. Има много обрати в сценария, който е криминален, драма, комеди.

 

Идеята е филма да се снима в България, като се надяват снимките да започнат 2023 година през месец март. Поисканата среща с д-р Грудев бе за съдействие със всеки, който би могъл да инвестира в проекта, който проект е независим. Инвеститорите от своя страна ще получат процент от доходите на филма.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени