Каназирева в Перущица: Доброто взаимодействие между местната и държавната власт преобразява видимо общините

В края на миналата година правителството осигури средства в размер на 733 816 лева за обновяването на площад "27 Априлий"

Дани Каназирева присъства на първа копка на обновяването на площад 27 Априлий в  Перущица
Дани Каназирева присъства на първа копка на обновяването на площад 27 Априлий в  Перущица Източник: ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ПП – ГЕРБ от гражданската квота за 17 МИР Дани Каназирева присъства на първа копка на обновяването на площад "27 Априлий" в  Перущица. Заедно с нея бяха и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, народният представител в 44-то Народно събрание ген. Константин Попов и кандидатът за народен представител Владимир Пильов. В края на миналата година, правителството осигури средствата за неговото реновиране в размер на 733 816 лева. Този ремонт е изключително важен за развитието на Община Перущица, която е с огромен потенциал в областта на туризма и с богато културно-историческо минало.


"За мен е огромна чест и удоволствие да бъда днес тук, сред вас и заедно да дадем старт на този изключително важен за Перущица проект. Благодаря на кмета на общината, че е толкова активна и амбициозна. През цялата тази тежка година, на изключително много предизвикателства пред нашия регион, в национален и световен мащаб, имахме прекрасна комуникация и работихме много добре заедно", заяви Каназирева.

 

Дани Каназирева присъства на първа копка на обновяването на площад 27 Априлий в  Перущица

От своя страна кметът на Перущица Мария Вълканова  заяви, че това не е последният проект който ще се реализира с помощ от държавата, а предстоят много други,  които ще радват всички жители и гости на града. Каназирева допълни, че оттук – нататък  местна и държавната власт си  поставят следващите цели, защото счита, че тази вече е постигната. "Очакваме с помощ от правителството да бъде реновиран Паметникът на трите поколения, който всички жители обичат и е символ за града. Освен това се надяваме, че в най-скоро време ще бъде започнат и ремонтът на пътя от Перущица до Йоаким Груево, който също е дълго чакан от жителите на Перущица".

 

Водачът на листата за пореден път заяви пълната подкрепа – своята и на колегите си кандидати за народни представители  към хората от общината и изрази  надеждата, че и занапред ще работят все така активно и с енергия с местната власт.  "Като кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, се надявам, че листата на ГЕРБ-СДС ще бъде подкрепена от Вас на 4 април, за да продължи развитието на Перущица. Гласувайте за силния отбор на ГЕРБ-СДС с номер 28  в бюлетината", обърна се Вълканова към своите съграждани.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени