Кметът на Асеновград: Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе така чаканата стабилност!

Д-р Грудев призова хората да излязат и да гласуват, защото е важно за България да бъде избрано работещо редовно правителство

Д-р Христо Грудев гласува
Д-р Христо Грудев гласува Източник: Община Асеновград

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на глас днес точно в 10:30 ч. Той гласува обичайно в секция в ПГ по ХВТ "Свети Димитрий Солунски", където го посрещнаха с усмивка и позитивизъм. Хората благодариха на кмета, че в последните години Асеновград се развива и става все по-приятно и привлекателно място за живеене. Градоначалникът поздрави лично всеки един от членовете на комисията, след което пристъпи към гласуването.

 

Д-р Христо Грудев се ръкува с членове на СИК
Д-р Христо Грудев се ръкува с членове на СИК Източник: Община Асеновград

"Призовавам всички наши съграждани да упражнят правото си на глас. Подкрепете, когото решите. Важно е за общините и за всички български граждани да бъде избрано работещо редовно правителство. Гласувайте, за да няма застой в развитието на България. Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе така чаканата стабилност! Гласувах за разумните решения, за онези, които са смели и не се страхуват  да носят на плещите си тежката отговорност, с която обществото ще ги натовари", обърна се към жителите на общината д-р Грудев.

 

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев и съпругата му Магдалена
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев и съпругата му Магдалена Източник: Община Асеновград

Кметът на Асеновград бе придружен от съпругата си Магдалена. "Винаги гласувам за най-важното, според мен, а вярвам и според повечето хора - за бъдещето на нашите деца и призовавам все повече хора да упражнят правото си на глас, защото не бива да бъдем безразлични", сподели своето мнение тя.

 

 Видео от интервюто на д-р Христо Грудев може да гледате тук. А посланието на кмета към гражданите може да прочетете тук.  

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени