Кметът на Асеновград: Гласувах за държава, която да бъде партньор на нашия град

Д-р Христо Грудев отправи призив към своите съграждани да излязат и да гласуват, защото от днешния избор зависи утрешният ден

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев гласува
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев гласува Източник: Община Асеновград

Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на глас днес, на 2-ри април, в извънредните парламентарни избори. Изборният ден в общината стартира нормално и навреме. Традиционно, д-р Грудев гласува в секция, разположена в ПГ по ХВТ "Св. Димитрий Солунски" в града. Кметът бе придружен от съпругата си Магдалена. Пред медии д-р Грудев сподели, че избрал хартиената бюлетина, тъй като това е метод за избори в почти всички европейски държави.

 

Д-р Грудев със съпругата си Магдалена
Д-р Грудев със съпругата си Магдалена Източник: Община Асеновград

"Гласувах за единствената политическа сила, която може да донесе сигурност и стабилност на българите след месеците на хаос и безвремие. Гласувах, за да се реализират още много нови проекти. За държава, която да бъде партньор на нашия град. Гласувах за спокойни дни за хората отново, за развитие на бизнеса и просперитет за Асеновград! Апелирам всички мои съграждани да излязат и да упражнят правото си на глас", отправи посланието си към асеновградчани кметът.

 

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев гласува
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев гласува Източник: Община Асеновград

 

 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени