Кметът на Асеновград към децата: Днес е вашият празник, а ние се опитваме да го направим незабравим за вас

Общината е подготвила шарена програма за 1 юни

Д-р Христо Грудев поздрави децата с празника им
Д-р Христо Грудев поздрави децата с празника им Източник: Община Асеновград

Мили деца, сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на детето – 1 юни, един от най вълнуващите и дългоочаквани празници посветен на вас – децата. Това написа в профила си във фейсбук кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев.

 

Днес е вашият празник, а ние се опитваме да го направим незабравим за вас с цялата ни обич и всеотдайност, защото вие заслужавате най-топлите чувства, най-хубавите подаръци и един красив свят, в който се случват чудеса и се сбъдват мечтите ви, добави той.


Щастлив съм, че днес Градският парк на Асеновград отново бе огласен от детски гласове и изпълнен с лъчезарни усмивки и цветни игри. Честит празник, скъпи деца, пише д-р Грудев. 

 

Общината е подготвила шарена програма за 1 юни. От 09:00 ч. до 16:00 ч. –  Ден на отворени врати във военното поделение. Показ на въоръжение и техника в IV Артилерийски полк.

 

След 10.00 часа празничното настроение завладя малки и големи в Градския парк. Млади таланти от различни асеновградски детски градини и организации показаха умения по пеене и танци, а аниматори забавляваха децата от публиката.

 

 

От 16:00 ч. в Градска библиотека могат да се видят "Любопитни факти за Космоса" като част от програма "Образователен планетариум".

 

В 18:00 ч. дворът на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски" ще се превърне в място за концерт на Музейната музикална школа и на Детско театрално ателие към НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски". В същия час в Градска библиотека започва традиционен празничен концерт "Талантите на Асеновград" с ученици от класа на Кети Стоянова.

 

Празничното настроение завладя малки и големи в Градския парк. Млади таланти от различни асеновградски детски градини и организации показаха умения по пеене и танци, а аниматори забавляваха децата от публиката.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени