Със заявка за стабилно управление ГЕРБ-СДС откри кампанията в Пловдив

Бихме поели цялата отговорност за съставяне и формиране на правителство в тези тежки предстоящи месеци, каза Иван Тотев

Листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив
Листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Източник: ПП ГЕРБ

"Откриваме кампанията на ГЕРБ в Пловдив с дълбоко чувство за вяра в мъдростта на българския народ, който показа на всички политици, включително и на нас, че трябва да се променяме с оглед на новите предизвикателства и никога да не стоим на едно място".  Това заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев при официалния старт на кампанията на коалиция ГЕРБ-СДС в града под тепетата.

 

На предизборния пункт на Главната се събраха представителите на кандидатската листа за 47-мо Народно събрание, кметът Здравко Димитров, членове и симпатизанти на партията. Пред присъстващите Иван Тотев подчерта, че в рамките на една година има два провалени парламента и невъзможност на служебното правителство да се справи с предизвикателствата пред страната. 

 

"Бихме поели цялата отговорност за съставяне и формиране на правителство в тези тежки предстоящи месеци, защото виждаме че няма политически субект, който да го направи. ГЕРБ е последователен, показа, че може да води страната при кризи", каза още Иван Тотев, който е втори в листата за Пловдив-град.

 

Иван Тотев
Иван Тотев Източник: ПП ГЕРБ

Той подчерта, че Пловдив е много зависим от индустрията, която е пряко свързана с цената на електроенергията и че през януари ще има увеличение на цената на тока за битовите абонати.

 

"Надявам се, че българският народ няма да позволи да продължи тази криза. Корабът потъва – никой не носи отговорност. Ние сме единствената партия, която ясно заявява, че имаме намерение да управляваме  и знаем как ", допълни инж. Тотев.

 

От своя страна третият в листата за Пловдив-град Радомир Чолаков заяви, че последните месеци  са показали, че има хора, които могат да носят отговорност и такива, които не могат.

 

"Миналата година Румен Радев с група малки партии поискаха властта, получиха я и не успяха да управляват. Последните 6-7 месеца бяха полезни – видя се, че има хора, които могат да носят отговорност и които не могат да носят отговорност. През всички години ПП ГЕРБ мислеше и се грижеше за гражданите", категоричен бе Радомир Чолаков.

 

На изборите на 14-ти ноември коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 32 в бюлетината.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени