Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев

Едни от най-големите шампиони на България бяха днес на Градския стадион в Русе, за да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС с водач министърът на младежта и спорта Красен Кралев

Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС
Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС Източник: ПП ГЕРБ

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, Христо Марков, олимпийски шампион на троен скок, Петър Стойчев, носител на световната купа по плувен маратон 11 поредни години и Станислав Недков-Стъки, президент на Българската и Балканска федерации по смесени бойни изкуства лично пожелаха успех на силния отбор на ГЕРБ в Русе. Поздрави до всички присъстващи изпрати и Анелия Нунева, която повече от 12 години беше в световния елит на леката атлетика в бяганията на 100 и 200 метра.

"Щастлив съм, че точно на 13 март сме тук, защото преди една година точно на тази дата бях избран за Президент на Българската федерация по волейбол. С Красен Кралев се познавам отдавна и работим добре. Това е човек, който казва нещо и го изпълнява. За да не съм голословен, ще ви кажа една новина, която и той още не знае. Буквално преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация избра Красен Кралев за посланик на европейския волейбол пред всички европейски институции", заяви Любо Ганев.

Друг русенец, Петър Стойчев, допълни, че спортната му кариера е започнала от този град, който много се е развил през годините. "Всички ние сме тук, за да подкрепим кандидатите на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев", заяви Петър Стойчев.

Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС (2)

"Днес заставаме пред вас с лицата си, за да заявим, че  ще работим за Русе и региона. Нашият отбор е силен и не се съмнявам в успеха ни, всеки ден виждаме доверието на хората", заяви Красен Кралев. "Като министър на младежта и спорта мога да кажа, че по време на правителствата на Бойко Борисов бяха инвестирани над 500 млн. лв. в спортна инфраструктура в цялата страна. От тях 37 млн. лв. са инвестициите в спортни обекти в русенско, което превърна Министерството на младежта и спорта в един от най-големите инвеститори в Русенска област. Сами може да видите многофункционалната спортна зала, за която русенци мечтаеха дълго време, стадионът, тренировъчните съоръжения по волейбол, борба, бокс, лека атлетика, вдигане на тежести. Имаме големи планове и за следващите 4 години. Всяко едно съоръжение, което е дом на русенски спортен клуб, ще бъде реконструирано и модернизирано. Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн. А аз съм човек, който държи на думата си", заяви Кралев.

"Подхождам с огромна отговорност и огромна любов към Русе и към русенци, и ви гарантирам, че в мое лице ще намерите най-силния лобист за каузата "Русе-развит и модерен град", заяви още Кралев. Той подчерта, че визитната картичка на ГЕРБ в Русе и страната е направеното през годините.

 

Големи български спортисти подкрепиха русенската листа на ГЕРБ-СДС (3)

 

Още от "Русе"

Интензивен трафик на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили

През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: В края на месец юни започва ремонт на Дунав мост при Русе

Тя обясни, че МРРБ трябва да плати 200 милиона лева на строителни фирми за извършени, но неразплатени дейности по договори за пътно поддържане, а лихвите по тях са още почти толкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени