Забавления за деца и родители за празника на Шумен

В шоуто ще се включат и обичаните шуменски мажоретки от спортния клуб "Ритмик"

Забавления за деца и родители за празника на Шумен
Забавления за деца и родители за празника на Шумен Източник: Община Шумен

По повод 11 май (Денят на Шумен) общината организира забавления за малки и големи с участието на анимационните герои Спайдърмен, Супермен, Батман, Мини и Мики Маус. В 17.30 часа в Градската градина любими анимационни герои ще зарадват децата и гостите на града.

 

Организаторите канят всички момичета и момчета, които имат свои костюми на любими герои, също да ги облекат и да дойдат с тях на празненството. В игрите могат да се включат и техните родители. Подготвени са награди и грамоти за най-атрактивните участници. От Община Шумен припомнят, че при лошо време детското шоу ще се проведе в танцувалната зала на Младежкия дом.

 

В допълнение към празничната програма с участието на Миро, която ще започне по-късно в 20.00 часа на откритата сцена в парк "Студентски", от администрацията добавят, че към концерта ще се присъедини и бендът на популярния български поп певец. Оттам припомнят още, че в шоуто ще се включат и обичаните шуменски мажоретки от спортния клуб "Ритмик", Freerun отбор "Layout", танцьорите от формацията "Танцувалня" и младата певица Симона Стефанова от ЦПЛР-ОДК "Анастас Стоянов".

 

Още от "Шумен"

Водещи новини

ГЕРБ: Язовир "Пазар дере" е източен за 3 дни, това е тежка манипулация на предизборния щаб на Радев

Пред медиите кандидат-депутатът от 24 МИР Тома Биков настоя секретарят на президента по антикорупция Пламен Узунов да даде обяснение за разпространените в интернет кадри, на които се вижда как той получава торба с неизвестно съдържание от бившия митнически шеф Петко Петков

Последни новини

Най-четени