Борисов в Силистра: Следващият голям проект, който се дължи на нас е за АЕЦ "Козлодуй". България първа ще има реактори АP 1000. Това можем да обещаем! (ВИДЕО)

Второто, което мога да ви гарантирам е, че ще останем на нивото на ниските данъци, добави лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка в страната. Тази вечер той се включи от Силистра. "Нулева нелегална миграция – това го можем само ние. Били сме пример. Сега всички ще затворят границите и ще питат откъде идват и ще ги връщат. Следващият голям проект, който се дължи на нас е за АЕЦ "Козлодуй". България първа ще има АP 1000. Това можем да обещаем", заяви той.

 

"Второто, което мога да ви гарантирам е, че ще останем на нивото на ниските данъци. Това трябва да го опазим, защото сме на кръстопът. Инфраструктура, индустриални зони, IT секторът, изграждането на системата "Дунав" за безводния Делиорман. Лесните и достъпни проекти на общините ги слагам под въпрос, защото нищо не е сигурно там. Ние в ГЕРБ нямаме неизпълнено обещание, изтъкна Борисов.

 

"Сега се снимат. Аз казвам на кметовете на ГЕРБ да не разкопават, защото няма да има пари да довършат. Какво обещаваме – безплатното саниране. По-добра социална програма няма и всяко семейство получава по 10 000-15 000 лева бонус. Това можете да обещавате", заяви лидерът на ГЕРБ.

 

"Вече няма на къде и всички го разбират. До тук дадохме над милиард за абсолютно безплодни избори. Затова ще отправим ясни послания. Имаме кметове, общински съветници, ръководители – един протест хора. Няма да ви пращаме водач на листата от София. Даваме и пълната възможност да направите оптимално добър резултат", обърна се той към актива на ГЕРБ в областта.

 

"За 4 години нашето правителство вкара България в чакалнята на Еврозоната и в Европейския банков съюз. Планът за възстановяване го вкарахме в НС. Сега – нищо. Нека си носят отговорност. Направихме всичко, което искаха да подкрепяме – Конституция, съдебна реформа и още повече задълбочихме хаоса. Радо Чолаков ми каза, че правим грешки с конституцията, а аз го уволних. Това беше грешка. Повече в такива игри не участваме", зарече се Бойко Борисов.

 

"Кои хора изтриха записите на журналистите на "Граф Игнатиево", които са заснели катастрофата със самолета? Защо Главчев и Запрянов се вдигнаха от София, за да замазват нечия отговорност?". Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира от Силистра инцидента в авиобаза Граф Игнатиево, при който днес загинаха двама пилоти.

 

"Уважават се тези офицери, които връщат живи децата на майките им, а не тези, които дават всичко, за да ги обучават", добави Борисов.

 

"Над 3% беше процентът, отделен от БВП за отбрана, по времето на нашето правителство. Поръчахме и платихме първите 8 F-16, за да може нашите пилоти да карат най-новото." - допълни той.


"Вече не се знае дали когато излезеш да пътуваш, как ще свършиш", каза още лидерът на ГЕРБ. "Вижда се разруха навсякъде, а претенциите им са до небето. Когато бяхме изчегъртани преди 4 години, тогава започна разрухата. На всеки за нещо сме виновни, за всичко, което не им се получава и не могат. Това нищо не допринася." - посочи Борисов.

 

Още от "Силистра"

Последни новини

Най-четени