Продължава възстановяването на пътната инфраструктура в Нова Загора

Работим активно  по благоустрояването на парк "Мария Роза". Живущите в квартала предложиха и приех там да бъде обособено и пространство за разходка и игра на домашни любимци, пише кметът Галя Захариева

Продължава възстановяването на пътната инфраструктура в Нова Загора
Продължава възстановяването на пътната инфраструктура в Нова Загора Източник: Община Нова Загора

Продължаваме работата по възстановяването на   #пътната инфраструктура. Направих проверка на ремонтните дейности. Към момента на ул. "Цар Самуил" предстои полагането на асфалт на пътното платно, голяма част от тротоарната настилка вече е готова. 

 

"Кънчо Чамов" и ул. "Славянска" - предстои да засадим дървета. Заедно с живущите обсъдихме  да се възстанови пространството около гаражите зад военните блокове.

 

Ул. "Гоце Делчев" е напълно готова и новозасадените декоративни ябълки вече радват своите нови стопани. Благодаря им за грижата и за добрите думи, които чух.

 

Работим активно  по благоустрояването на парк "Мария Роза". Живущите в квартала предложиха и приех там да бъде обособено и пространство за разходка и игра на домашни любимци.

 

Благоустрояване в Нова Загора
Благоустрояване в Нова Загора Източник: Община Нова Загора

 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени