Миниван уби пешеходец до Божурище

Това е втори тежък инцидент от изминалата нощ в столицата, след като пиян шофьор помете и уби 15- годишно момче на кръстовището между улиците "Гурко" и "Шишман"

Бърза помощ, линейка, спешна помощ
Бърза помощ, линейка, спешна помощ Източник: Zonanews

Миниван е блъснал пешеходец и го е убил на място. Инцидентът е станал тази нощ на булевард "Европа" 157 в района на Божурище, съобщиха за БНР от Центъра за Спешна помощ в София. Сигналът е подаден в 0.31 часа, а девет минути по-късно на мястото е имало и спешни медици.

 

При произшествието са пострадали две момчета, които са пътували в лекия автомобил. 15-годишен е с фрактура на челюстта и е откаран в "Пирогов", а 21-годишен негов спътник е получил контузии на главата и крака. Настанен е във ВМА.

 

Това е втори тежък инцидент от изминалата нощ в столицата, след като пиян шофьор помете и уби 15- годишно момче на кръстовището между улиците "Гурко" и "Шишман".

Още от "София-област"

Борисов в Самоков: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на следващото правителство! (ВИДЕО)

ПП излъгаха целия народ, милиарди потекоха към фирмите им. Много ми се иска българите да разберат как тези хора се облагодетелстваха както не може да си представите през тези 3 години

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени