Борисов коментира с Фандъкова и Нанков трафика в София: Трябва да се направи естакада на Околовръстното за идващите от Запад (ВИДЕО)

Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало, каза лидерът на ГЕРБ

Фандъкова, Борисов, Нанков
Фандъкова, Борисов, Нанков Източник: Скрийншот видео кадър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира столични пътни проекти с Николай Нанков и Йорданка Фандъкова. Лидерът на ГЕРБ начерта скици и разгърна проекти, като изтъкна, че трябва да се потърси кмета Терзиев и че ГЕРБ ще влязат във връзка с правителството, за да се реализира проект на естакада на Околовръстното на София за влизащите от Запад.

 

Ние сме направили цялата дъга на София и софиянци смятам, че са доволни. Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Изчакахме 4 години Промяната, но към днешна дата има само идеи, заяви Борисов, който начерта на лист проекта.

 

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Скрийншот видео кадър

Накрая така нарисувах Балкански поток и Юнкер си държа схемата до края на мандата си в кабинета, напомни Борисов.

Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало, каза той.

 

Ние, от Запад, които идваме в София, щях да направя първо този възел, а после другите тангенти, но мен беше страх да не кажат, че първо си правя за Банкя. Сега Терзиев да го направи, препоръча лидерът на ГЕРБ.

 

Има прекрасна възможност правителство, парламент, политици да свършат една добра работа и всички ще са доволни, отбеляза Борисов.

 

Още от "София"

ГЕРБ: Щастлив строител за по-малко от 3 месеца е успял да убеди кмета на "Демократична България", че той единствен в дър

ГЕРБ настояват за незабавно прекратяване на процедурата и пълна проверка на случая. Според тях става дума за харчене на средствата на софиянци

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени