Бойко Борисов при гласуването си в Банкя: Не вярвах, че ще преминем през демокрация по венецуелски, по мадурски (ВИДЕО)

За тях важното е Рашков да кърка пред президентството

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува

Гласувах за единствената демократична партия. Европа доживя да види избори по венецуелски, по мадурски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века. Сега от Бурса ни звънят, от Одрин, чудо голямо. Уж машината спира, влиза някакъв и пипа машините. С часове висят хората по опашките. Хиляди жалби. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред секцията в Банкя, в която гласува преди минути. 

"Хората гласуват от 7.00 часа, ЦИК в 9.00 правят първото си заседание. Тяхната цел е да провалят изборите. За тях демокрацията е лошо нещо. За тези важното е Рашков да кърка пред президентството.", възмути се лидерът на ГЕРБ.

 

"Нека да завършим живи и здрави, благодаря на Господа, че не ни убиха, не ни затвориха", добави Борисов.

"Чакам да излязат резултатите от изборите и да видите какво са правили в циганските махали другите партии. Благодаря на Господ, че ни оставиха живи, те са толкова опасни, тези хора са правили лагерите и са давали хората на прасетата", коментира той. 

 

"Нека да не впрягаме каруцата пред коня. Нека нашите избиратели да останат живи при тази жега, при този хаос, обаждат се хора, които стоят с часове, за да гласуват", добави той.

 

"Ние няма да искаме да касираме изборите, тези трябва да покажат докрай мутренските си номера.

ГЕРБ-СДС останахме единствените демократи. ГЕРБ съм подкрепил, кого да подкрепя. Мутрите направиха партии, кого да подкрепя?", завърши лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Още от "София"

Последни новини

Най-четени