Общинският съветник Петко Димитров: В БСП се възцари мракобесието

Димитров е най-младият общински съветник в Столичния общински съвет

Петко Димитров, общински съветник БСП-София
Петко Димитров, общински съветник БСП-София

В БСП се възцари мракобесието. Днешното решение Конгресът да изключи 13 социалисти заради политическата им позиция, която се различава от тази на управляващата върхушка в партията, е безпрецедентно и твърде далече от уставните правомощия на взелите решението. Това заяви след като бе изключен от БСП общинският съветник и член на Изпълнителното бюро на БСП-София Петко Димитров.

 

Димитров е най-младият общински съветник в Столичния общински съвет. Той е председател на Младежкото обединение на Софийската организация на партията от 2018 до 2020 година. Петко Димитров е секретар на Изпълнителното бюро на БСП-София с ресор "Младежки дейности и доброволчество".

 

"Никой и нищо не може да ми попречи да продължа да работя за това, в което вярвам като социалист и това, за което са ме избрали софиянци", категоричен е Димитров.

 

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени