Лидерът на ГЕРБ от Казанлък: Вчера стана грешка - никой не иска да затваря мините и централите. Като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове след изборите (ВИДЕО)

Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Скрийншот видео кадър

"Чудя им се на акъла. Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение".

 

Това заяви пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос за вчерашните събития с блокадата на Народното събрание. 

 

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха", продължи с коментара си за снощните събития Борисов.

 

"Ние тези пари, които ги изгубихме вчера, ще ги вземем от държавния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари", обеща бившият премиер. 

 

"Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобощението", добави лидерът на ГЕРБ. 

 

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката и да го направим за хората. Вчера като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", завърши той. 

Още от "Стара Загора"

Последни новини

Най-четени