Бойко Борисов в Търговище: Стягайте се - двама депутати искам. И 1 млн. гласа. Иначе не се хващам повече (НА ЖИВО)

Още от самото начало, май месец 2021 г. заявих, че тези хора (ПП, бел. ред.) са измамници с бели якички. И те излязоха точно такива, заяви Делян Добрев

Борисов в Търговище
Борисов в Търговище Източник: Скрийншот видео кадър

Чудовищно е пътуването до Търговище. Оставихме 1,2 млрд. за дострояването на АМ "Хемус". 1,2 за пътя Търново-Русе, както и за тунела в Габрово. 


Нищо ново няма построено за тези три години. Уважаемите медии, подскажете ми, да взема една ядка от тях, да го погледна, да цъкам с език, да викам: "Браво", заяви Борисов.

 

"С цялото му нахалство Денков се е снимал с мен и Делян и пита - "Кой искате да е премиер?". Няма да пътуваш вече, Ники! С това поведение, с тези гаменски похвати. Нивото му е на зам.-министър в правителство на ГЕРБ. Не знам дали и това му е нивото", подчерта бившият премиер. 

 

"Сложи си Киро и Асен, сложи си ги тях, рекламирай се с тях. Но от тези записи една група, която прави преврат в службите на тази страна. Тези неща бяха искани и от мен. 50/50 - 50 на мен, 50 на тях. И аз им казах - няма как да стане това. Ние не разпределяме нищо. Искаме да стане "Хемус", да станат детските градини", възмути се лидерът. 

 

Стягайте се - двама депутати искам. И 1 млн. гласа. Иначе не се хващам повече, призова Борисов. 

 

"Платили пари от кеша - милионите от кеша са в билбордове. Сутринта отивам на работа - аз на моите съм им забранил да ми слагат лицето. И какво виждам - аз до Денков. Мощен, силен. С 30 депутати премиер беше. Не го беше срам да е премиер, всеки ден ходеха с Модев при Делян (Пеевски, бел. ред.). Пък ми сложили и една смачкана снимка, като тъжно куче гледам. Сложи ме от Мъж на годината", пошегува се Борисов. 

 

Това, ако сме искали ние да узурпираме служби, да говорим за кеш - представям си какво щеше да е в медиите. Ако ние така сме искали да узурпираме съдебна система, власт, да говорим само за кеш, мале какво щеше да стане с ГЕРБ. Сега някои журналисти, които толкова усилия вложиха да ги промотират какво ли си казват като ги чуват, добави той.

 

"Денков ме плашеше с оставка, ако махнем дерогацията. Тогава Делян дойде при мен и вика: "Дай да ги оставим още няколко месеца да се накрадат." По 10 млн. на ден", добави председателят на ГЕРБ.

"Същото е с ПВУ, същото е с еврофондовете. При едното е 1% на усвояване, на другото 3,6%. Страшен капацитет, в топ 2% на света", иронизира Борисов и категорично каза, че по повод записите за овладяването на службите е убеден, че не са манипулирани.

"Като усетих защо им трябва МВР, си казах, че се готвят тези хора за нещо. Свикнали са да нарушават закона. Правиш престъпление, като ни слагаш там, без да ни питаш. Дали не мога да ги съда, да ми платят някой лев за тая реклама. Не стига, че 11 месеца ме експлоатираха, сега пак, не им стигна", продължи Борисов.

 

Ако направим добър резултат - ще правим правителство. Иначе е голям риск за партията. Ако хората ни дадат доверие - тогава ще поемем отговорност и ще направим България по-стабилна. В противен случай ще влезем в нов цикъл от избори. ПП и ДБ знаят, че са тежко дискредитирани и затова ще целят да са малка опозиция.           

Много е важно всичко, което направихме за Украйна. Оценява се и се счита за много партньорско в подкрепа на варварски нападнатата от Русия Украйна. Има правило - кой е агресорът, кой напада. Радев при Орбан казал, че е за мир. За мир сме всички - помните ли преди време, когато казвах, че искам да виждам платноходки в Черно море. Естествено, че сме за мир. Питам само че мирът такъв ли е, когато те нападне някой и ти вземе територията. Ние българите колко сме се били и нашите национални герои са се борили за това, категорично каза Борисов. 

 

Събранието откри кмета на града Дарин Димитров. След него думата взе Теменужка Петкова, водач на листата на ГЕРБ-СДС в региона.

 

Отиваме на шести поред избори, защото интересите на ПП бяха различни от интересите на хората, подчерта в словото си тя. "Опитахме се да не тласкаме държавата в нови избори. Но срещу нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни искаха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все интереси, различни от тези на гражданите", каза Петкова.

 

Теменужка Петкова
Теменужка Петкова Източник: Скрийншот видео кадър

Тези избори са ключови. На тези избори ни трябва голяма победа с голяма разлика, за да можем да направим стабилно, компетентно правителство, заяви Петкова. Гласувайте за такова правителство и за министър-председател Бойко Борисов, обърна се тя към множеството, което отвърна с аплодисменти. Петкова представи листата с думите: "Това е успешният отбор на ГЕРБ!".

 

Тя даде думата на Делян Добрев. Той започна с цитиране на решение на ЦИК за санкциониране на Николай Денков от ПП-ДБ. тава дума за билбордовете, в които до неговата снимка са тези на Борисов и Пеевски. Комисията задължава Денков да отстрани тези агитационни материали.

 

"Това не е изключение от тяхното поведение. Виждате записите, които излизат непрекъснато. Начинът им на мислене е престъпен. Не са случайни нито кучетата, нито пачките, нито подправените подписи", заяви Добрев. 

 

Делян Добрев
Делян Добрев Източник: Скрийншот видео кадър

Още от самото начало, май месец 2021 г. заявих, че тези хора са измамници с бели якички. И те излязоха точно такива. Лошото е, че заради тях имаме инфлация, увеличението на "малката кошница" е между 50 и 100 процента. Загубихме три години, добави той. 

 

"Днес пътувайки насам в Търново видях, че са 220 км, за да стигна дотам. Толкова е пътят до Хасково, но там се пътува по магистрала - с един час по-малко. А тези похарчиха оставените пари за АМ "Хемус". Нужна ни е убедителна победа - за да имаме 4-годишен мандат. От 2021 г. имаме заделени 50 млрд. Усвоени са досега 1 млрд.", възмути се водачът на листата в МИР-Хасково. 

 

Още от "Търговище"

Бойко Борисов в Търговище: Стягайте се - двама депутати искам. И 1 млн. гласа. Иначе не се хващам повече (НА ЖИВО)

Още от самото начало, май месец 2021 г. заявих, че тези хора (ПП, бел. ред.) са измамници с бели якички. И те излязоха точно такива, заяви Делян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Пуснаха под домашен арест кмета на Омуртаг

Ешрефов е привлечен като обвиняем за това, че в периода от началото на 2019 г. до момента е участвал в организирана престъпна група в Омуртаг и на територията на общината с цел извършване съгласувано в страната на престъпления по служба

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени