ГЕРБ/СДС-Варна откри предизборната си кампания: Ще имаме убедителна победа на 14 ноември

водачът н алистата проф. Костадин Ангелов акцентира на цените на тока, бъдещите сметки за парно и цените в хранителните магазини

Откриха предизборната кампания ан ГЕРБ-СДС във Варна
Откриха предизборната кампания ан ГЕРБ-СДС във Варна Източник: ПП ГЕРБ

Избираме да излезем от безвремието, от хаоса, от шоковата ценова инфлация, житейската несигурност, здравния геноцид или да останем в тях, както е през последните месеци. Избираме между мира и омразата, между обединението и юмрука, между истината и лъжата, между градежа и разрухата! Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ-Варна и кмет на морската столица Иван Портних, който откри предизборната кампания в Юнашкия салон и представи листата с 30 кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ/СДС Варна в предстоящите извънредни парламентарни избори.

 

Кметът на Варна Иван Портних
Кметът на Варна Иван Портних Източник: ПП ГЕРБ

Ще водим отново позитивна кампания, но няма да спестим как и защо потънаха готовите проекти  и парите в безхаберието на служебните кабинети на Румен Радев, каза Портних и припомни за замразеното строителство на АМ "Хемус", проучването за магистрала "Черно море", за индустриалната зона, за укрепване на свлачището "Трифон Зарезан", разширяването на бул. " Цар Освободител" и др.


"Коалиция ГЕРБ/СДС ще спечели тези избори! Освен, че ще спечелим тези избори, ние ще направим коалиционно правителство и по този начин ще върнем справедливостта при хората", каза проф.д-р Костадин Ангелов, водач на варненската листа и здравен министър в кабинета на Бойко Борисов. Според проф. Ангелов държавата се удря в скалите подобно на потъващия кораб "Вера Су" и никой не поема отговорността.

 

"Виждаме какви са цените на тока, много скоро ще дойдат сметките за парно, цените в хранителните магазини скачат неимоверно нагоре. Токът можеше да не поскъпне така рекордно, ако  беше подписано  до 1 юли споразумение с Европейската комисия за дотиране на цената на тока. Подготвените от кабинета "Борисов" документи за това бяха отхвърлени с лека ръка от служебното правителство на Радев", посочи още проф. Ангелов.

 

Той припомни за провалената ваксинационна политика на служебния здравен министър, прикрит антиваксър, който носи отговорност за първото място на България по смъртност от ковид, за дългите опашки пред лечебните заведения. И подчерта, че ПП ГЕРБ винаги е носила отговорност да поеме наболелите проблеми на хората. "Отговорността е сега на един човек-кандидата за президент Радев, който не се интересува от човешки животи, а се интересува само от избори", допълни Ангелов.


Вторият в листата на ГЕРБ/СДС-Варна Красен Кралев подчерта, че се намираме в епицентъра на най-тежката политическа криза, България е в хаос, в тотален срив на здравната и икономическата политика, и страната е оставена без пилот. "Повече от 1 година срещу ГЕРБ/СДС се противопоставят не партии, а политически проекти, създадени от политически инженеринг на задкулисието", коментира Кралев, който призна, че не е и предполагал, че 25 години по-късно ще говорим за Виденовата зима, която отново се задава.


В отбора на ГЕРБ/СДС-Варна за предстоящия вот са бившият депутат и административен секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, Славена Точева, член на МГЕРБ, която завършва магистратура в Стопанската академия в Свищов, адв. Бранимир Балачев, председател на групата на ГЕРБ в ОбС и председател на Съюза на юристите в България за Варна, бившият общински съветник и народен представител Мартин Андонов. Доц.д-р инж. Медиха Хамза и мениджърът Ирина Делчева са представители на коалиционните партньори СДС и Гергьовден. Има и нови лица – зам.-районни кметове, общински съветници, а професионалният профил на листата е най-разнообразен – икономисти, инженери, юристи, педагози, представители на свободните артисти и др.

Още от "Варна"

Зам.-министър Натова: За половин век БМКЦ обучи 500 хиляди морски лица

Благодарим на компанията "VIKING", която дарява безвъзмездно оборудването за оцеляване и спасяване на човешки животи по време на авария в море, заяви изпълнителният директор на БМКЦ кап. Денчо Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени