Проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов: ГЕРБ предвижда 30 мобилни медицински екипа за здравето на хората и в най-отдалечените населени места

Лекарите продължават със здравните консултации във Великотърновски регион

Проф. Асен Балтов
Проф. Асен Балтов Източник: ПП ГЕРБ

Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов консултират жителите на Стражица, заедно с общопрактикуващия местен лекар д-р Емилия Георгиева. Достъпът до медицински и здравни услуги е ключов както за профилактиката на заболяванията, така и за предотвратяването на усложнения.

 

Ранната диагностика бе и продължава да е сред приоритетите на ГЕРБ – за малки и отдалечени населени места е предвидено създаването на 30 мобилни медицински екипа, които ще са оборудвани с всичко необходимо за качествени и навременни медицински услуги за хората. 

 

Проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов Източник: ПП ГЕРБПроф. Балтов и проф. Ангелов обещаха, че здравните консултации с хората в страната ще продължат и след изборите, а жителите на Стражица могат да разчитат на тях. 


Прегледите продължават днес в с. Раданово – в кабинета на д-р Емил Енчев и в пенсионерския клуб в с. Ресен.
На 4 ноември проф. Костадин Ангелов ще проведе здравни консултации в Горна Оряховица и Лясковец.


Приемната в Лясковец ще бъде в Пенсионерски клуб "Зора" на ул. "Трети март" №14 от 10:30 до 14:00 ч., а на телефон 0899195842 може да се направи предварително записване.


В Горна Оряховица прегледите ще бъдат в Медицински център "Света Варвара" на ул. "Македония" №34 до автогарата и ще започнат от 14:30 ч. 

 

Още от "Велико Търново"

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Денков за изграждането на магистралата "Русе-Велико Търново": Това ще бъде един от основните ни приоритети

Преди месец и половина направихме среща с премиерите на Гърция и Румъния в Евксиноград, за да обсъждаме как да развием коридорите от юг към север, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени