Oktoberfest Vratsa отправя поглед към Германия

От общината са подготвили разнообразна тридневна програма, с качествена храна и хубава музика

Oktoberfest Vratsa отправя поглед към Германия
Oktoberfest Vratsa отправя поглед към Германия Източник: Община Враца
Отправяме поглед към Германия, защото само след две седмици започва Oktoberfest Vratsa! Подготвили сме разнообразна тридневна програма, с качествена храна и хубава музика, съобщават от общинския пресцентър.
 
Официалното откриване е на 18 октомври от 17:30 часа пред сградата на местната администрация. За присъстващите е подготвено тематично DJ парти! Кулминация на вечерта е аудио-визуален спектакъл на водното огледало от 20:00 часа.
 
Вторият ден на Феста започва с изпълнения на малчуганите от детски градини в града. През целия ден в заведенията в града, както и на специално обособени шатри и кемпери пред сградата на администрацията ще се докоснете до немската кухня.
 
Програмата продължава с рисуване с LVI Creations и Куиз, посветен на културата на Германия. Специално участие ще вземат от BMW, които ще представят най-новите модели на марката. Кулминация в празничния ден е концерт-трибют на Scorpions с рок група "Монолит”, с начален час 19.00 ч. пред Общината! Вечерта ще продължи с кино под звездите в парк "Зелето”.
 
И в третия ден на Octoberfest ще може да се насладите на кулинарните изкушения, предлагани от търговците пред сградата на местната администрация. Очакват Ви още много изненади!

Още от "Враца"

Над 250 млади таланти се изявиха в първото издание на Градски събор "Край Мездра Искъра шуми" 

Основната цел на инициативата е да обедини местната творческа общност и да вдъхнови децата в община Мездра да направят положителен избор за своето свободно време

Прочетете повече прочетете повече

Сдружението за модерна търговия: Търговски вериги се подготвят за плащания в евро

Във Враца от Сдружението за модерна търговия прогнозираха, че след обявяване на евентуална дата за приемане на страната ни в еврозоната, за веригите ще са необходими от 3 до 6 месеца, за да са готови напълно за новата валута

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени