Петя Аврамова: Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот

Спрени са ремонтите на голяма част от възложените над 100 км републикански пътища в областта

Срещи на Петя Аврамова във врачански села
Срещи на Петя Аврамова във врачански села Източник: ПП ГЕРБ

"Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот. Намираме се в здравна, ценова и политическа криза“, коментира водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова пред жители на врачански села. В момента всички са притеснени от покачващите се цени, хаоса и нестабилността в държавата.

 

На Димитровден, който е и професионален празник на строителите, пътното строителство беше основна тема на разговор на срещата на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС с жители на Паволче. Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков коментираха ремонта на пътя Враца-Паволче-Челопек, който беше планиран и осъществен от правителството на ГЕРБ. Беше подновен изцяло водопроводът в Челопек и в централната част на Паволче.

 

Срещи на Петя Аврамова във врачански села
Срещи на Петя Аврамова във врачански села Източник: ПП ГЕРБ

"Спрени са ремонтите на голяма част от възложените над 100 км републикански пътища в областта, а фирмите и хората, които работиха, все още чакат плащане за свършеното", коментира Петя Аврамова. Липсата на фигурата на обединител на гражданите и политическите сили в тежък момент за държавата беше сред темите на разговор с жителите на Власатица. Румен Радев начерта разделителни линии между българите, вместо да ги обедини, беше мнението на хората.

 

"Надявам се, че след два провалени парламента хората ще направят разумен избор и ще подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с №32 в бюлетината, защото сме доказали, че можем да се справяме с кризи и да управляваме отговорно държавата. Вярвам, че ще подкрепят и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева с №15, които могат да обединят българския народ. България има нужда от спокойствие, стабилност и единност“, добави Аврамова.

 

В рамките на деня кандидатите за народни представители инж. Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков присъстваха на храмов празник в село Челопек. Заедно с хората те се помолиха за здравето и добруването на жителите на Челопек и всички българи.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени