Започна приемът на номинации за "Спортист на годината" на община Мездра за 2022 г.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 20 януари 2023 г. (петък) от 18:00 часа в Хотелски комплекс "Ариел" - гр. Мездра

Започна приемът на номинации за Спортист на годината на община Мездра за 2022 г.
Започна приемът на номинации за Спортист на годината на община Мездра за 2022 г. Източник: Община Мездра

Община Мездра започна прием на номинации в традиционната анкета "Спортист на годината 2022". До 6 януари 2023 г., включително, спортните клубове, които развиват дейност на територията на общината, могат да представят мотивирани писмени предложения за спортист, отбор и треньор на годината.

 

Номинациите се подават в отдел "Култура, спорт и туризъм" на Общинска администрация - Мездра, стая 303 или на e-mail: sedefka_petkova@abv.bg. На базата на подадените номинации, чрез попълване на анкетен лист, експертна комисия, назначена от кмета Иван Аспарухов, ще определи 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра за 2022 г.

 

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 20 януари 2023 г. (петък) от 18:00 часа в Хотелски комплекс "Ариел" - гр. Мездра. Анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се организира от Община Мездра за 22-а поредна година.

 

Във връзка с изготвянето на Общинския спортно-туристически календар за 2023 г., община Мездра уведомява спортните клубове, че в срок до 10 януари 2023 г. могат да внесат писмени заявления в деловодството на Център за административно обслужване при община Мездра с предложения за планираните от съответния клуб спортни състезания или туристически прояви, които възнамеряват да проведат догодина. Всяко предложение трябва да бъде придружено от план-сметка за предвидените разходи.

 

Одобрените прояви ще бъдат включени в Спортно-туристическия календар 2023, съгласно утвърдените Правила за условията и реда за финансово подпомагане на спортните и туристическите прояви, включени в спортно-туристическия календар на община Мездра.

 

Състезанията/ туристическите прояви трябва да бъдат планирани по месеци, с посочени: място на провеждане, вид на състезанието или проявата, възрастови групи, организатор и дали са отразени в Държавния спортен календар на федерацията, в която членува съответният клуб.

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени