Американските полицаи не бият ученици. Направо ги застрелват!

Полицията призова хората да избягват района

Гимназията в Ноксвил, Тенеси
Гимназията в Ноксвил, Тенеси Източник: ABC7Chicago.com

В ранния следобед вчера е получен сигнал за въоръжен човек в гимназия в Ноксвил, Тенеси. Пристигналите на място служители на реда намират младеж с огнестрелно оръжие в една от тоалетните. Той отказва да се подчини на заповедите им и започва да стреля, като ранява полицай. Негов колега отвръща на огъня. Изстрелите се оказват фатални за младежа. Съобщава се, че той е ученик в същата гимназия, предаде АП.

 

По-рано беше съобщено за един убит и един ранен, като стана ясно, че пострадалият е полицай, приет след това в болница. Полицията призова хората да избягват района. Все още информацията по случая е оскъдна, включително и за мотивите на стрелеца. 

 

 

 

Още от "Светът"

Македонският вицепремиер Никола Димитров: Част от исканията на България не съответстват на европейските ценности

На въпрос за сътрудничеството с Гърция вицепремиерът Димитров посочва, че Преспанският договор е бил не само решение на въпроса за името, а и инвестиция в стабилността на региона

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени