Рапърът Drakeo the Ruler е убит на концерт в Лос Анджелис

На профила на рапъра в Instagram много негови фенове изразиха възмущението си от нелепата му смърт

Drakeo the Ruler
Drakeo the Ruler Източник: Instagram
Американският рапър Drakeo the Ruler е починал, след като е бил намушкан с нож на музикален фестивал в Лос Анджелис, съобщава БГНЕС. 28-годишният изпълнител, чието истинско име е Даръл Колдуел, е трябвало да участва във фестивала Once Upon a Time in LA в събота вечер.
 
Неговият агент потвърди смъртта му пред няколко американски медии в неделя сутринта. Съобщава се, че изпълнителят е бил намушкан с нож по време на свада зад сцената по времето, когато е трябвало да изнесе концерт. На профила на рапъра в Instagram много негови фенове изразиха възмущението си от нелепата му смърт. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRAKEO THE RULER (@drakeotheruler)


 
Полицията в Лос Анджелис води разследване, но заяви пред репортери, че до момента не са били извършени арести. Drakeo the Ruler имаше повече от 1,5 млн. слушатели в Spotify и си сътрудничеше с канадския рапър Дрейк в сингъла Talk to Me.
Промоутърът на фестивала, Live Nation, потвърди пред Би Би Си, че е имало "пререкание зад кулисите" на събитието, което е трябвало да включва и изпълнения на рапърите 50 Cent и Snoop Dogg.
 
"От уважение към замесените и в координация с местните власти артистите и организаторите решиха да не продължават с останалите сетове, така че фестивалът беше прекратен един час по-рано", се казва в съобщението.
 
 

Още от "Светът"

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени