Украинците ликвидираха пореден рашистки генерал

По непотвърдена официално информация, в Херсонска област в резултат на високоточни украински удари, са били тежко ранени ранени двама полковници

Алексей Арестович в предаването Фейгин LIVE
Алексей Арестович в предаването Фейгин LIVE Източник: Скрийншот видео кадър

Алексий Арестович, съветник на ръководителя на украинското министерство на вътрешните работи, заяви, че бойци на украинските въоръжени сили може би са ликвидирали пореден руски генерал, но този път в Херсонска област. Той съобщи това в ефира на предаването "Фейгин Live".

 

"По предварителни данни, които трябва да бъдат уточнени, в Херсонска област е бил убит руски генерал", каза Арестович.  Той не назовава името на убития руски генерал, но поясни, че врагът е бил ликвидиран с артилерийски удар.

 

 

Според сайта InformNapalm, от временно окупираните територии постъпват неофициални данни и от други източници за артилерийски удари в раона на селището Гавриловка. По непотвърдена официално информация, в Херсонска област в резултат на високоточни украински удари, са били тежко ранени ранени двама полковници.


Припомняме, че на 15 август стана известно, че украинските въоръжени сили са ликвидирали още трима представители на руското военно командване, сред които може би е и висш военен от частната военна армия на Путин - "Вагнер".

Още от "Светът"

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени