Борисов в Петрич: От вчера съм скептичен за редовно правителство (ВИДЕО)

Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер, заяви лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Петрич
Бойко Борисов в Петрич Източник: Скрийншот видео кадър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща със симпатизанти в Петрич. "Четири години загубихме...ПП не мислят да има правителство. Нямат решение. Никой от техните лидери не става за премиер", изтъкна той.

 

Има само две възможности да се направи правителство. Първият вариант е - моята теза - партийните лидери да участват в управлението или ярки партийни лица. Ако оферата за равнотдалечен премиер е валидна и не е към нас, то тя е към "Възраждане", коментира Борисов

 

И добави: "Кирил Петков вчера каза, че ГЕРБ с "Възраждане" и ДПС правят правителство. Това е като приказката "Крадецът вика дръжте крадеца". Не съм се виждал нито с Пеевски, нито с някого от "Възраждане". Точно обратното Кирил Петков се криеше по кьошетата с "Възраждане" да правят завера срещу Рая Назяран. Така че, да кажат кой ще им е премиерът и да видим дали ще го приемем", подчерта Борисов.

 

"ПП си имат приказка с "Възраждане", с Доган, с Делян... Всеки Божи ден тези хора от ПП идваха в моя кабинет заедно с Пеевски - Киро, Асен, Денков, Цеков, Асен идваше в комплект с Данчо Цонев. Аз не съм ходил в ничий кабинет, те идваха в моя, като Делян ги водеше", разкри още Борисов.

 

Алексей Петров го застреляха, защото ни събра с Кирил и Асен и направихме сглобката. Второто правителство пак беше наше реално, поясни Борисов.

 

Ако ще работим заедно, да кажат кой е човекът. Те имат опция с Доган, но са подли, защото няма закон, приет от сглобката, под който аз да не съм се подписал първи, добави лидерът на ГЕРБ.

 

Борисов бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти от пълна зала с граждани и симпатизанти. Заедно с него бяха Росен Желязков, Андрей Новаков, Николай Нанков. Водач в този многомандатен район е Росен Желязков, бивш председател на Народното събрание, който говори какви са причините за апатията, обхванала избирателите, и защо има недоверие у политиците заради подмяната на дневния ред на обществото. Пример е жонглирането на Кирил Петков с тикви сред ромите във "Филиповци", даде пример Желязков.

 

Преди срещата Борисов посети Археологическия музей на Петрич, където видя античните статуи, открити при разкопки в Хераклея Синтика.

 

Още от "Благоевград"

Ситуацията е като ръченица с настъпване на мотики, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевград Росен Желязков

Той е категоричен, че първото и най-важно нещо е държавата да се върне към нормалното си функциониране, а това става с редовно правителство

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени