Борисов на среща в Асеновград: Никой освен ГЕРБ не иска да има правителство при тази дупка в бюджета от 18 млрд. (ВИДЕО)

"Промяната" търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов в Асеновград
Борисов в Асеновград Източник: Скрийншот видео кадър

Смисълът на тези събирания е да убедим хората да гласуват, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Асеновград, където представи кандидат-депутатската листа на коалицията ГЕРБ-СДС в Пловдивско.

 

"Апатията е налегнала нашите избиратели. Ние не искаме вече тази фалшива Промяна. Искаме стабилност и сигурност. Ние не сме партия, която кара избирателите си с автобуси към урните. Караме ги с политики", заяви водачът на листата Цвета Караянчева. 

 

Среща на ГЕРБ в Асеновград
Среща на ГЕРБ в Асеновград Източник: Скрийншот видео кадър

"Ние нямаме намерение да се караме. Най-основната задача на всяка партия е да събира около себе си експертен потенциал. След това се опитваме да ги излъчим за министри. Когато кажем на хората, че няма никакво значение дали гласуват, защото се излъчват министри, за които никой не е гласувал, тогава идва ниската избирателна активност", подчерта Тома Биков.


"Кой е казал, че тази оферта за равноотдалечения премиер е към нас, Биков. Тя е за "Възраждане" и други. За нас остава да караме хората да гласуват. Час и половина не може да се мине, околовръстният трафик около Пловдив трябва да се развърти", възмути се лидерът на ГЕРБ. 

 

"Те търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, каза по адрес на "Промяната" той. Чудят се как да излъжат Запада, че правят прозападно правителство с "Възраждане" и БСП, продължи Борисов.

 

Борисов отново се изказа срещу идеята на ПП-ДБ за равноотдалечен прмиер. И си спомни как са ставали назначенията в кабинета "Денков" и кой е излъчил вътрешният министър.

 

"Вътрешният министър го сложиха Румен Радев и Главчев. Когато правехме сглобката, аз казах, че искам да са някои от професионалистите, които Рашков е назначил. Те трябва да изкарат, че има нещо фалшиво в тези избори. Никой, освен нас не желае да има правителство - при 18 милиарда дупка  бюджета", добави бившият премиер. 

 
И обясни защо от ГЕРБ искат да има редовен кабинет: "Искаме да имаме правителство, защото толкова неща могат да се правят, а вече четири години - нула. А толкова пари чакат - европейски фондове, от НАТО..."

 

"Нека всички да видят, че ние искаме да направим правителство", обобщи Бойко Борисов.

 

 


 

Още от "Пловдив"

Нанков: При нов мандат на ГЕРБ във властта поемаме ангажимент за качествен ремонт на 2000 км пътища годишно

На път за Асеновград минахме по изграденото при Бойко Борисов трасе от Пловдив до този красив град. Ами то е заприличало на джунгла - не са му окосени храстите дори, пише Нанков

Прочетете повече прочетете повече

Военната прокуратура към МО: Недопустимо е да се лансират заключения за авиокатастрофата в "Граф Игнатиево"

Изявленията на представители на Министерство на отбраната на 15.10.2024 г. и впоследствие по никакъв начин не ангажират разследването, заявяват от ВАП-Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени