Борисов за Радев: Вчера много се смях с този гларус позьор! (ВИДЕО)

Трудно ще се състави правителство, добави лидерът на ГЕРБ, след като упражни правото си глас в Банкя

Бойко Борисо
Бойко Борисо Източник: Facebook

 От заклинанията от сутринта не виждам как ще се състави правителство, заяви, след като упражни правото си на глас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той гласува с хартиена бюлетина.

 

Бойко Борисов гласува в Банкя
Бойко Борисов гласува в Банкя Източник: Facebook

"Гласувах да не ви взимат по 1 лв. от всеки литър дизел и бензин, да не плащате по 30% на посредниците, контрабандата да не продължава да се вихри,", коментира Борисов на излизане от секцията за гласуване.

 

"Гласувах да се спре този кеш в последните 4 години и да продължим обещанията си. Това очакват хората от нас. И разбира се, нещо стабилно, за да може България да се върне там, където ѝ мястото", посочи той.

 

"Днес е много важно българите гласуват от всички партии, за да има, ако се прави нещо, да има легитимност. Не виждам как ще се състави правителство. Математика в случая няма", изтъкна още лидерът на ГЕРБ.

Гласувах за нещо стабилно, за да може България да се върне, както си беше.

 

"Вчера страшно се забавлявах, защото нали всички сме плувци, каратисти. Много се смях с този гларус позьор", каза Борисов по повод снимката на голия до кръста  президент Румен Радев, която той качи във Фейсбук-страницата си в деня за размисъл.

 

Румен Радев гол до кръста
Румен Радев гол до кръста Източник: Facebook

Няма да правим правителство с ДПС. Формулата е кешовите потоци: ПП-ДП, "Възраждане" и БСП, да се разберат. ПП-ДБ може само с "Възраждане" и БСП. "Възраждане" пък не искат с никого - т.е математика няма, каза още Борисов.

 

 

 

Още от "София"

Четирима подсъдими са осъдени за участие в организирана престъпна група, създадена с користна цел

С помощта на чужди граждани е трябвало да набира мигранти и да им осигурява незаконно подслон и транспорт във вътрешността на страната до превеждането им към други държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени