Димитър Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол: Да покажем категорично, че сме по-силни от хаоса!

Да върнем нормалността и стабилността на държавата, призовават от ГЕРБ-СДС

Откриване на кампанията на ГЕРБ-СДС в Ямбол
Откриване на кампанията на ГЕРБ-СДС в Ямбол Източник: ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДС даде официално старт на предизборната си кампания в Ямбол с водосвет за здраве и добруване, в храм "Св. Георги". Кандидатите за народни представители - Димитър Иванов, Снежана Делчева, Атанас Христов, Станислав Говедаров, Юлия Мaджарова-Недялкова, Мартин Петков и Мирослав Козарев заедно с приятели, привърженици и членове на двете партии се събраха в един от най-старите ямболски храмове. Благослoв за здраве, вяра, надежда и успех на добрите помисли и начинания отправи отец Стоян.

Благослoв за здраве, вяра, надежда и успех на добрите помисли и начинания отправи отец Стоян
Благослoв за здраве, вяра, надежда и успех на добрите помисли и начинания отправи отец Стоян Източник: ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДС тръгва в изборите с готовност за поемане на отговорност за важните решения за страната и с мотото - "По-силни от хаоса".

 

"Ситуацията в страната днес, в сравнение с предишните 2 избора е много по-лоша. Имаме политическа, ценова, здравна криза. Намираме се в тежка ситуация. Хората искат реални решения. Ние предлагаме реални политики за преодоляване на пандемията, за икономически подем и възстановяване стабилността на държавата, за разрешаване на конкретните проблеми по сектори и региони. Ние сме отговорни партии и политици и не се страхуваме да поемем отговорност!", заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов.

 

Да върнем нормалността и стабилността на държавата, призовават от ГЕРБ-СДС! Решението е номер 32 в бюлетината!

Листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол
Листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол Източник: ПП ГЕРБ 

Още от "Ямбол"

ГЕРБ и СДС в Ямбол откриха предизборната кампания

"Вярата и християнските ценности са ни помагали много във времето, те са стълбът, на който се крепи обществото, без значение през какво преминава. Нека бъдем здрави всички и целеустремени!", каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 31-ви МИР-Ямбол, д-р Димитър Рунков

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени